S. i A. Radića 36, Sisak, HR

Dodijeljene prve godišnje nagrade Zaklade Iskra nadarenoj djeci i mladima

U fantastičnoj atmosferi Hotela Kutina u Kutini u utorak 14. prosinca dodijeljene su prve godišnje nagrade Zaklade Iskra nadarenoj djeci i mladima. Dvadesetičetvoro nadarenih primilo je svoja priznanja iz ruku Županice Marine Lovrić Merzel, predsjednika Županijske skupštine Željka Kardaša, predsjednika Upravnog odbora Zaklade i zamjenika županice Andrije Rudića i Upravitelja Zaklade Zorana Vasića.

 Svoju je potporu iskazalo oko 60 donatora, a posebnu podršku Zaklada Iskra dobila je od Roberta Belinića, mladog profesora gitare iz Popovače, svjetski poznatog glazbenika čiji su talent u najranijem djetinjstvu prepoznali i vodili ga prema planetarnom uspjehu.

Zaklada Iskra poziva sve potencijalne donatore da podrže rad Zaklade i ostvarnje glavnog cilja, a to je uspostava sustava poticanja nadarene djece najprije na području Sisačko-moslavačke županije, a zatim i na području cijele Republike Hrvatske.

   

 

(0 Votes)

Osnovni podaci

Naziv:
Zaklada Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije

Adresa:
S. i A. Radića 36, Sisak, HR

IBAN:
HR5523400091110416439

OIB:
26981075572

Ukratko o Zakladi

Svrha Zaklade je trajno pružanje novčane potpore nadarenoj djeci s područja Sisačko-moslavačke županije i pomaganja tijekom ciklusa odgoja i obrazovanja u sustavu ili izvan sustava odgojnih i obrazovnih ustanova.

Informacije za donatore

Primatelj:
Zaklada Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije
IBAN:
HR5523400091110416439
Poziv na broj odobrenja:
10-2019
Opis plaćanja:
Donacija za Zakladu Iskra

Osnivač Zaklade Iskra je Sisačko-moslavačka županija